Welkom

Home/Welkom

Hallo sportieve mensen

Welkom op onze website.

Wij vinden het fijn dat jullie ons hebben gevonden en hopen dat jullie nieuwsgierig zijn naar onze club. Wij bestaan eigenlijk al bijna 45 jaar en zijn nog steeds iedere week bezig met sporten.

Wij zijn een gezellige sportieve groep mensen die het fijn vinden om 1 keer in de week eens lekker te sporten en actief bezig te zijn.

Op dinsdagavond rond de klok van half 8 gaat de deur van de gymzaal achter de basisschool open en krijgen we een gevarieerd aanbod aangeboden met zowel conditietraining, balbehendigheidsspelen en ook de grondoefeningen worden niet vergeten . Na een uurtje bezig geweest te zijn gaan we weer tevreden naar huis

Daarna staan de volleybal-spelers te trappelen om te gaan beginnen met een warming-up. Na wat met elkaar over te hebben overgespeeld en oefeningen te hebben gedaan onder leiding van onze trainster om wat vaardigheden bij te leren, gaan we een paar sets spelen. Er wordt dan fanatiek gespeeld en na afloop kijken we er weer naar uit om de volgende keer weer aanwezig te zijn.

Heb je ook zin om eens een kijkje te komen nemen, dan ben je altijd van harte welkom en staan we je graag te woord. Dit kan iedere dinsdagavond tussen half 8 en half 10.

Kom gerust langs!!!

Met sportieve groet

Marlies Aarts

Voorzitter Trim Gym Club Nispen