Avonddriedaagse 2015

Home/Fotoalbums/Avonddriedaagse 2015
Syntax error in album specification. Album does not exist: 12

41e Avondwandeldriedaagse Trim Gym Club Nispen

Mede dankzij het mooie weer gingen er afgelopen woensdag maar liefst 195 wandelaars van start voor de Avondwandeldriedaagse van de Trim Gym Club in Nispen.

Op donderdagavond kwamen daar nog 25 inschrijvingen bij waardoor de vereniging kan terugkijken op een geslaagd evenement.

Voor vrijdagavond was de weersvoorspeling niet zo best maar gelukkig konden de wandelaars de laatste avond met heerlijk weer de driedaagse afsluiten.

Het grootste aantal deelnemers was ook dit jaar weer te vinden op de 3 km-route. De allerkleinsten gingen met ouders, broertjes en zusjes en niet te vergeten opa’s en oma’s op stap. Ook op de 5 km-route was de belangstelling groot. De 11 km-route was wat minder in trek maar voor de geoefende wandelaars was dit een mooie afstand.

De organisatie had er dit jaar voor gekozen iedere avond een traktatie uit te delen. Op de slotavond was dit een ijsje wat iedereen, gezien het warme weer, wel kon waarderen.

Nadat Harmonie St. Caecilia de wandelaars had opgehaald konden in de loods, waar de Music Experience van start ging, de welverdiende medailles uitgedeeld worden.

We willen alle wandelaars bedanken voor hun deelname en ook de sponsors, die dit mede mogelijk gemaakt hebben. Hopelijk tot volgend jaar!!!